Nieuwsbrief 34 – April 2019

Beste lezer,

Hier vindt u de vierendertigste nieuwsbrief van Jacoline Groenendijk do Nascimento. Door middel van deze nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten en ervaringen van Jacoline in Brazilië.

In deze nieuwsbrief leest u over veranderingen en de visie van Jacoline, 30 jaar REMER, bijscholing, de kinderen van de Sítio en over haar gezin.

Vanaf 27 mei verwachten we Jacoline, Silvinho, Eloisa en Emanuel voor een periode van vier weken in Nederland. Tijdens hun verblijf hoopt Jacoline u weer te kunnen ontmoeten en u te kunnen vertellen over haar werk op Sítio Shalom. Ook wil zij haar visie en missie met u delen. Spreek haar gerust aan!

We wensen u fijne Paasdagen!

Download nieuwsbrief 34 (PDF) of lees hem hier.

Laat een boodschap achter

(verplicht)