Ontmoet Jacoline in Nederland!

Beste lezer,

We kijken er naar uit… Op 9 augustus hopen Jacoline, Silvinho, Eloisa en Emanuel in Nederland aan te komen.

Een periode van vakantieverlof, ontspanning, ontmoeting met familie – en met u! – is aangebroken…

We hebben een aantal momenten georganiseerd waar u Jacoline kunt ontmoeten en over haar werk kunt horen vertellen. Het is natuurlijk fijn om haar weer eens te zien, te horen hoe ze het maakt en hoe het werk onder de kinderen in Brazilië verloopt.
Tegelijk willen we u vragen of u bekenden, die het werk van REMER nog niet kennen, mee zou willen nemen naar een van deze bijeenkomsten. We willen proberen om het werk wat in Brazilië plaats vindt onder een groter publiek bekend te maken. Zo kan dit werk door een grote groep mensen gedragen worden: door mee te leven door bijvoorbeeld het werk in uw gebed op te dragen, of door mee te geven om het werk financieel mogelijk te maken.

Hieronder kunt u de data en locaties van de bijeenkomsten lezen. Omdat een deel van de bijeenkomsten bij mensen thuis zal zijn, willen we u vragen om u van te voren voor een bijeenkomst aan te melden. Dit kan door te mailen naar jacolinetft@hotmail.com.

  • Dinsdag 22 augustus huiskamerbijeenkomst in Moordrecht, aanvang 20.00 uur
  • Dinsdag 29 augustus huiskamerbijeenkomst in Reeuwijk, aanvang 20.00 uur
  • Donderdag 31 augustus in de Ichthuskerk te Reeuwijk, aanvang 20.00
Voor alle data geldt dat u het adres van de bijeenkomst krijgt in de bevestigingsmail van uw aanmelding.

Met vriendelijke groet en tot ziens op een van de bijeenkomsten!

Het Thuisfrontteam

Lees dit bericht ook hier en meld u aan via de button!

Laat een boodschap achter

(verplicht)