Nieuwsbrief 27 – Juli 2017

Beste lezer,

Hierbij ontvangt u de zevenentwintigste nieuwsbrief van Jacoline Groenendijk do Nascimento. Door middel van deze nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten en ervaringen van Jacoline in Brazilië.

‘Op 15 juli 2007 was het dan zo ver… Na een lange voorbereidingstijd zette ik voor het eerst voet op Braziliaanse bodem. Een werkvakantie van 3 weken…’ (…) ‘Wie had toen kunnen denken dat ik 10 jaar later in Brazilië zou wonen en  mee mag strijden tegen het onrecht en vóór de bescherming van de kinderen.’

In deze nieuwsbrief leest u een terugblik naar 10 jaar geleden, over de kinderen van de Sítio, over de financiële situatie en het komende bezoek aan Nederland.

Download Nieuwsbrief 27 – Juli 2017 (PDF)

Laat een boodschap achter

(verplicht)